Wednesday, 6 November 2013

EPHYRA IDAMAN SAYA

Bismillahirahmannirrahim ... Assalammualaikum ...
Alhamdulillah .. Akhirnya siap juga blog saya ni .. Ini adalah kali pertama saya buat blog. Tujuan saya buat blog adalah semata-mata nak join contest yang hadiahnya memang best .. =)
Saya teringin untuk memiliki dan mencuba EPHYRA kerana ia memang terbukti berkesan untuk kulit lebih cerah dan glowing .. Lagi-lagi bila tengok artis kesayangan saya, Memey Suhaiza pun menggunakan produk ni ..
Memang cantik sangat-sangat kann!

Untuk pengetahuan semua, termasuk saya .. Ephyra ini menggunakan 9 Keajaiban alam semulajadi ..


Selepas menggunakan Ephyra, kita akan mendapat kesan nyata seperti di bawah :

Ephyra juga mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaan.Jom kita baca! =)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=152867471578756&set=a.111953452336825.1073741828.111942045671299&type=1&theater

Kita juga tak perlu risau kerana Ephyra ini mempunyai sijil pengesahan halal.


Banyak lagi kelebihan yang ada pada EPHYRA .. Haa, jangan tak tau .. EPHYRA juga sesuai untuk lelaki! Tak pecaya? Ini buktinya ...

Haa .. lepas ni ramai lettteww lelaki-lelaki nak jadi macam abang hensem ni kann .. huhuhu .. Oke laa ....

Tak lupa juga contest ini dianjurkan oleh  Eyriqazz.com dan di taja oleh OceanLife2u.com

"Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan .. "

Sekian, terima kasih .. =)

5 comments:

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Eyriqazz said...

Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

Zie Fauzi said...

dh ramai yg bercerita pasal ephyra ni... teringin jgk nak mencuba...dh terlanjur ada contest ni boleh la try nasib.... good luck ye..

jemput singgah www.ziefauzi.com

shiedafZ said...

Jom laa join akak..sy ni pun first time wt blog semata-mata nk hadiah ephyra ni ..terkial-kial laa jugak ..huhu ..

shiedafZ said...

Da email :)