Friday, 15 November 2013

JALEN (SEMESTINYA PILIHAN ANDA)

Assalammualaikum .. Kali ni http://jalensb.blogspot.com/ ada buat peraduan untuk memenangi diari dan buku nota JALEN 2014. Saya berminat untuk menyertai kerana saya merupakan salah seorang pengguna setia produk Jalen ni. Saya menggunakan kicap dari keluaran Jalen. Kalau makan nasi tu, cukup berlaukkan telur dadar dan kicap Jalen je memang confirm saya akan tambah 2 pinggan! hehe.. jangan x percaya taw .. Lagipun harga kicap Jalen ni memang murah x macam kicap lain ada yang sampai Rm5.++. Aishh .. Mahal sangat ..

Ok.. Bila dah jadi pengguna setia tu, mesti kita nak taw serba sedikit pasal produk ni dan sejarah awal penubuhannya kan.. Jalen Sdn Bhd merupakan 100% keluaran bumiputera. Info lain anda boleh baca di sini : https://www.facebook.com/JalenMalaysia/info 

Selain itu, Jalen juga mengeluarkan pelbagai lagi produk-produk yang terbaik dari ladang.. =) Bukan kicap jea taw.. Haa .. bolek klik sini untuk tengok apa lagi produk-produk dari Jalen ni .. http://www.jalen.com.my/usr/product.aspx?pgid=4

Memandangkan Jalen semakin di minati dan di kenali, maka banyaklah cawangan yang di bina di Malaysia ni .. Antaranya :
Ok .. Harapan saya semoga Jalen Sdn Bhd terus maju dan berkembang bukan sahaja di Malaysia malah di luar negara .. Jom support barangan bumiputera! =)

Wednesday, 6 November 2013

EPHYRA IDAMAN SAYA

Bismillahirahmannirrahim ... Assalammualaikum ...
Alhamdulillah .. Akhirnya siap juga blog saya ni .. Ini adalah kali pertama saya buat blog. Tujuan saya buat blog adalah semata-mata nak join contest yang hadiahnya memang best .. =)
Saya teringin untuk memiliki dan mencuba EPHYRA kerana ia memang terbukti berkesan untuk kulit lebih cerah dan glowing .. Lagi-lagi bila tengok artis kesayangan saya, Memey Suhaiza pun menggunakan produk ni ..
Memang cantik sangat-sangat kann!

Untuk pengetahuan semua, termasuk saya .. Ephyra ini menggunakan 9 Keajaiban alam semulajadi ..


Selepas menggunakan Ephyra, kita akan mendapat kesan nyata seperti di bawah :

Ephyra juga mempunyai banyak kelebihan dan keistimewaan.Jom kita baca! =)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=152867471578756&set=a.111953452336825.1073741828.111942045671299&type=1&theater

Kita juga tak perlu risau kerana Ephyra ini mempunyai sijil pengesahan halal.


Banyak lagi kelebihan yang ada pada EPHYRA .. Haa, jangan tak tau .. EPHYRA juga sesuai untuk lelaki! Tak pecaya? Ini buktinya ...

Haa .. lepas ni ramai lettteww lelaki-lelaki nak jadi macam abang hensem ni kann .. huhuhu .. Oke laa ....

Tak lupa juga contest ini dianjurkan oleh  Eyriqazz.com dan di taja oleh OceanLife2u.com

"Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan .. "

Sekian, terima kasih .. =)